Thursday, June 2, 2011

2. korak: nujno zlo: poročne obleke

Blago za poročne obleke (za nevesto in za družice) je financirala druga družica, ki se na tekstil in šiviljstvo spozna in ji izziv ustvarjanja štirih enakih oblek za štiri različne postave tako dobro dene kot meni.

Kupile smo predvsem blaga a) z drobnimi napakami, torej znižana; b) na razprodajah ter c) v manjših, cenejših kosih in obrezninah. Ne zveni najbolj aristokratsko, toda na koncu smo vseeno imele štiri izjemne kose v kavno/bež/zlatih tonih:
            Bež obleka z izvezenim zlatkastim svilenim pasom, pod katero bo umirjeno zlata čipkasta podobleka in na katero bo všito cvetje iz blaga in zlatega tila. (Za nevesto.)
           Temno rjavkasto vijolična obleka z bež obrobo in pasom iz iste ubito zlate čipke, kot nevestino spodnje krilo ter okraski iz zlatega tila in umetnega bež svetja.  (Za družice.)
            Obleke bodo puščale ramena gola, prepasane pod prsmi in kratke nekje do kolen. na ta način ne bodo ne prevroče, ne preveč okorne, čedne za vse postave in v lepem kontrastu z nevestino obleko - in umirjenejše, kot ozadje. 

No comments:

Post a Comment

 

Design By:
SkinCorner