Sunday, June 19, 2011

Šivanje: obleke za družice

Kot rečeno, pri izbiri blaga za več oblek, mora biti v mislih vreme, udobje in predvsem to, da ne bodo družice bolj izstopajoče kot je nevesta. Zveni kot ego, ampak res. Ne imet nevestine obleke v skromno mišje sivi in obleke družic oranžne. Razen če je nevesta olimpijka košarkašinja. :))

V primeru (najprej štirih in nato treh) oblek za družice je priporočljivo izbrati kroj, kjer ni kompliciranj niti z zadrgami niti z robljenjem in prilagajanjem dolžine. To ne pomeni, da bodo obleke prepasane vreče za premog, saj je ob pravilni izbiri blaga lahko ves čar že v gubanju, senci in svetlobi in minimalnih dodatkih. 
      Tu so obleke družic v tako imenovani temni *slate* barvi, vijolično sivi, a metalni in čudovito prelivajoči. kroj je bil izbran v slogu tunik, da krilo lepo pada z bokov, ne glede na to, kako koščeni ali obli le-ti so, zgornji del pa se zaveže za hrbtom in za vratom po želji visoko, ne glede na to, kako razkošna pljuča ima družica. Po želji se da obleko narediti vse do tal ali pa skrajšati na višino mini krila. Še najlepše pride nekje v višini kolen. Za poživitev so dodani pasovi iz ostankov nevestine obleke, da se že takoj vidi, kako sodijo v isti dogodek. 
      S pravilno izbranim blagom se da, še posebej poleti, še toliko bolj improvizirati, ker je poroka ena redkih priložnosti, ki kar kličejo po izraznosti, izvirnosti in osebnostni noti.







No comments:

Post a Comment

 

Design By:
SkinCorner